• Home
    • Nieuws
    • De juiste keuze tussen de verschillende warmtewisselaars?

Naast het complete portfolio van pakking platenwarmtewisselaars heeft Redenko ook zeer compacte warmtewisselaars in het leveringspakket en wij willen u dan ook graag informeren over de voordelen van deze compacte gesoldeerde warmtewisselaars : Parabrazed.

De Parabrazed warmtewisselaars van SPX APV zijn zeer geschikt voor toepassingen waarbij de inbouwruimte beperkt is. Met een kleine footprint en zeer efficiënte warmteoverdracht kunnen deze warmtewisselaars in tal van installaties worden toegepast. Bekende voorbeelden van toepassingen zijn bijvoorbeeld stadsverwarming, vloerverwarming, drukscheiding, koudetechniek en algemene HVAC of industriële verwarming en koeling.

De Parabrazed warmtewisselaars zijn bestand tegen hoge temperaturen en drukken, en door de gesoldeerde constructie onderhoudsvrij waardoor ze een lange levensduur hebben met een laag total cost of ownership. De wisselaars zijn veelal uit voorraad leverbaar, inclusief opties zoals isolatiemantel, bevestigingsmogelijkheden en benodigde koppelingen..

Maar hoe maakt u nu de juiste keuze tussen de verschillende soorten warmtewisselaars? De keuze is afhankelijk van diverse factoren, onder andere van toepassing, vermogen, temperatuurtraject en toelaatbaar drukverlies. Maar de belangrijkste vraag is wat voor u belangrijk is. Aanschafprijs? Total cost of ownership? Onderhoud? Levertijd? Om voor u tot een juiste keuze te komen gaan wij graag met u in gesprek, en zorgen er op deze wijze voor dat u de warmtewisselaar krijgt welke aan uw eisen voldoet.

Voor een compleet overzicht van de gesoldeerde warmtewisselaars van Redenko kunt u terecht op onze website http://www.redenko.nl/platenwarmtewisselaars-gesoldeerd/ , of neem direct contact met ons op via email info@redenko.nl of telefoon 085-8001020. Wij helpen u graag.