HVAC

Bij de realisatie van nieuwe of renovatie van bestaande gebouwen worden hoge eisen aan de installaties gesteld. Of het nu om een woning, kantoor, hotel of zorginstelling gaat, opdrachtgevers willen een energie-efficiënte installatie met een laag energieverbruik en weinig onderhoud. Eisen als EPC, EPG, Energielabels, BREEAM, BENG en energieprestaties zijn inmiddels standaard in onze sector.
De producten van Redenko passen uitstekend in dit soort installaties. Redenko levert energiebesparende warmte- en koude oplossingen welke steeds belangrijker worden. Onze kennis van HVAC installaties is groot en wij zijn graag bereid deze kennis met u te delen.
Voor de woningbouw hebben wij o.a. afleversets waarmee de gebruikers verzekerd zijn van een comfortabel klimaat en warmwatervoorziening in de woning.
Utiliteitsgebouwen waarin onze warmtewisselaars, droge koelers of buffervaten in de installatie worden opgenomen zijn verzekerd van een probleemloze en energie-efficiënte werking.
Onze producten worden toegepast in tal van installatieconcepten en toepassingen, denk hierbij bijvoorbeeld aan WKO, warmteterugwinning, drukscheiding, zwembaden, tapwater, WKK, algemene verwarming en koeling enzovoort.