Industrie

In industriële en farmaceutische productieprocessen worden veel warmtewisselaars toegepast. In veel gevallen zijn deze warmtewisselaars cruciaal voor het proces. Ze vormen de basis van uw productiekwaliteit. De efficiëntie van de gebruikte warmtewisselaars heeft een grote invloed op uw energieverbruik, daarnaast zijn betrouwbaarheid en mate van onderhoud belangrijke prestatie indicatoren voor u.

Met de warmtewisselaars van Redenko bent u verzekerd van een energie-efficiënte oplossing en de hoge kwaliteit verzekerd u van een probleemloos productieproces.

Ongeacht uw vraag of sector, wij denken graag met uw mee. Zo zijn bijvoorbeeld de DuraFlow en EasyFlow platenwarmtewisselaars van APV door hun grote kanalen speciaal geschikt voor vloeistoffen met deeltjes. De buizenwisselaars met gespiraliseerde buizen zorgen voor een hoog thermisch rendement en gaan vervuiling tegen.

Graag adviseren wij u over de keuze tussen een platenwarmtewisselaar en buizenwisselaar, zodat voor uw toepassing de meest efficiënte oplossing kan worden aangeboden.

Onze producten worden onder andere toegepast voor farmacie, machinebouw, papierindustrie, transport, waterbehandeling, afvalwaterbehandeling, staalproductie, elektronica, chemie, biodiesel, plantaardige olie, enzovoort.