• Home
    • Nieuws
    • Nieuwe fabriek SPXFLOW/APV (Warmtewisselaars)

De nieuwe Europese fabriek van SPXFLOW welke in 2016 in gebruik is genomen is een miljoenen investering en is onderdeel van haar inzet en strategie om een uitstekende klantervaring te garanderen. De fabriek is uitgerust met geavanceerde productieapparatuur en hoog opgeleide medewerkers. De producten worden gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen met gestroomlijnde processen die er voor zorgen dat we u zeer concurrerend en met snelle levertijden kunnen aanbieden. De nieuwe fabriek biedt ook alle mogelijke reserveonderdelen en aftersales oplossingen. Grote voorraden worden beheerd door ons efficiënte magazijn team gericht op het bereiken van dagelijkse verzendingen met ongelooflijke snelle levering zodat uw planning kan worden gevolgd.

Alle warmtewisselaars die worden geproduceerd in de nieuwe fabriek bestaande uit 28.000m2 oppervlakte ondergaan diverse kwaliteitscontroles voorafgaand aan de verzending om ervoor te zorgen dat er volledig wordt voldaan aan de specificaties en kwaliteitsnormen.

Het uitgebreide productportfolio met meerdere configuratie-opties en de mogelijkheid om volledig aangepaste oplossingen te bieden betekent dat APV wereldwijd oplossingen kan bieden voor talloze toepassingen.