• Home
    • Nieuws
    • Nieuwe versterking in het Redenko Energy Team!

Graag introduceer ik mijzelf; mijn naam is Nathan van Dam, sinds 1 september 2020 ben ik werkzaam in de functie als ’Sales Engineer’ bij Redenko. Ik ben woonachtig in Bergen op Zoom; van oorsprong ben ik geboren en getogen in Delft.

Na mijn afgeronde opleiding chemische technologie aan de Hogeschool Rotterdam ben ik opgeteld 11 jaar werkzaam geweest in de functie als engineer (proces, verkoop en inkoop) binnen de waterbehandelingssector en de olie & gas industrie. Ik ben graag bezig met het oplossingsgericht meedenken, berekenen en uitwerken van technische aanvragen en/of vraagstukken van onze klanten. Hierbij vind ik een goede relatie en samenspraak met de klant belangrijk om het meeste geschikte kwaliteitsproduct te selecteren en een goede samenwerking te kunnen garanderen.

Naast de prettige collegiale werksfeer binnen het bedrijf is Redenko als organisatie gestructureerd, professioneel en ambitieus. Redenko bezit veel kennis en heeft ruime ervaring op het gebied van warmte en koude toepassingen & producten voor de utiliteit, tuinbouw en industrie en wil dit verder door blijven ontwikkelen.
Graag wil ik hier in de toekomst persoonlijk mijn deel aan bijdragen; hier liggen namelijk nog genoeg mogelijkheden. Dit opgesomd heeft mij de keuze doen maken dat ik nu graag deel uit maak van het Redenko Team.

Graag ben ik u voortaan van dienst en aarzel niet om contact met ons op te nemen.