Redenko in Roosendaal heeft ruime ervaring in de business

Al sinds 1986 is Redenko actief als handelsonderneming en toeleverancier van energiebesparende oplossingen voor de utiliteit, tuinbouw en industrie. Het aanbod van Redenko bestaat uit een breed assortiment warmtewisselaars, buffervaten, droge koelers, voorgeïsoleerde leidingen en afleversets van gerenommeerde fabrikanten. Gebaseerd op de ruime kennis en ervaring binnen Redenko krijgt elke klant een gedegen advies, waarbij er zowel standaard als maatwerk oplossingen aangeboden worden. Daarnaast biedt Redenko ook een uitgebreide service, zoals technische en logistieke support. Redenko heeft met een aantal toonaangevende fabrikanten exclusieve distributieovereenkomsten gesloten. De naam Redenko is in de installatiewereld en industrie synoniem voor betrouwbaarheid, kennis en kwaliteit.

Gedreven team

Een klein gedreven team gaat voor een langdurige relatie met de klanten. Het team beschikt over ruime kennis en ervaring van
de markt en de producten. Door verder te denken dan alleen de componenten, vragen te stellen en te luisteren, proberen zij het gehele systeem in beeld te krijgen, om zodoende de juiste componenten te kunnen berekenen en te selecteren. Meedenken met de klant om de juiste oplossing te kunnen aanbieden en daarmee te zorgen voor optimale resultaten voor de klanten, dat is waar het om draait.

Onze Missie

“We bieden een breed assortiment hoogwaardige energie-efficiënte producten aan, met de optimale technische/commerciële oplossing en concurrerende aanbieding voor de projecten van onze klanten. Door verder te kijken dan het product alleen, wij kijken naar het proces waar binnen het product moet passen. Dat is het uitgangspunt bij al onze activiteiten!”

Onze Visie

“Voorop lopen in de markt door slimmer te zijn dan de anderen. De eerste keus voor de klant willen zijn. Door slimme partnerships en een voortrekkersrol in nieuwe producten. Een specialist zijn met maar één doel; de meest duurzame en efficiënte oplossing voor de klant.”

Interesse?

Redenko zit vol ambitie om een belangrijke rol van betekenis te spelen op de Nederlandse markt. Het draait om het persoonlijk contact en advies op maat. Wij willen echt toegevoegde waarde leveren voor de klant. Volg ons op LinkedIn of kom langs in ons mooie nieuwe pand in Roosendaal.

Download

  Bedrijfsprofiel Redenko BV

Ons team

Dinant Bauer

Algemeen Directeur

bauer@redenko.nl
+31 (0) 6 51 46 22 33

John Kastelijns

Technisch Directeur

kastelijns@redenko.nl
+31 (0) 6 57 30 36 38

Mark Gort

Sales Engineer

gort@redenko.nl
+31 (0) 85 800 1020

Miranda Calsijn

Office Manager

calsijn@redenko.nl
+31 (0) 85 800 1020

Joey van den Brink

Verkoop Binnendienst

brink@redenko.nl
+31 (0) 85 800 1020