• Home
    • Nieuws
    • Redenko aan de (voorgeïsoleerde) leiding!

Redenko is exclusief distributeur van de Ecoline voorgeïsoleerde leidingsystemen.

Redenko heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van voorgeïsoleerde leidingsystemen. Vanuit ons kantoor in Roosendaal behartigen we de belangen van onze klanten en zoeken samen met Ecoline naar de beste oplossing.

Ons gespecialiseerd team, met vele jaren ervaring in warmte- en koudedistributie en vele uiteenlopende industriële toepassingen, staat voor u klaar. Met een uitgebreid leveringspakket en onze kennis van de nieuwste ontwikkelingen maken we samen met u de beste keuze voor uw projecten

Ecoline is opgericht in 1980 en produceert voorgeïsoleerde leidingsystemen in diameters van DN 20 tot DN 1000 voor warmte- en koudedistributie voor o.a. stadsverwarming, tuinbouw, civiele en industriële toepassingen. De leidingen zijn zowel in starre lengten als flexibel op rol te verkrijgen.

De productielocatie van 80.000 m² is gelegen in Vescovato (Italië), hier worden elk jaar meer dan 400.000 meter leidingen en 50.000 hulpstukken geproduceerd. Ecoline maakt gebruik van de meest moderne productiemethodes en middels barcodes is elk component traceerbaar. Met snelle levertijden twee a drie weken en een ruime keuze in materialen, uitvoeringen en mofverbindingen verzekeren wij u een succesvol project. Alle Ecoline systemen en producten zijn gecertificeerd volgens de geldende Europese normen.

Voor meer informatie van de Ecoline voorgeïsoleerde leidingsystemen, kunt u contact opnemen via email info@redenko.nl of telefoonnummer +31 (0) 85 800 1020

Onze klanten en relaties nemen wij graag mee voor een fabrieksbezoek bij één van onze fabrikanten, zodat u zelf kunt zien welke kwaliteit en welk assortiment Redenko te bieden heeft. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van een fabrieksbezoek.