Specialist in warmte en koude

Service

Wij zijn trots op de persoonlijke service die wij bieden voor onze klanten. Uw service vraag is bij ons in goede handen. Als geen ander beseffen wij dat een goede service cruciaal is voor een probleemloze bedrijfsvoering. Wij zijn 24/7 bereikbaar en vanuit onze lange ervaring kunnen wij de meeste vragen direct beantwoorden. Maar onze service gaat verder. Indien gewenst kunnen wij u ter plaatse ondersteunen of de werkzaamheden voor u verzorgen, u kunt hierbij denken aan inbedrijfstelling, onderhoud of uitbreidingen. Onze persoonlijke aandacht voor detail en kwaliteit, vanaf de eerste vraag tot en met after sales support, dit staat voor onze dienstverlening. De klanten van Redenko zijn niet alleen de klanten, ze zijn levenslang partners!

Spare Parts

Als het gaat om onderdelen, gaat er niets boven originele kwaliteits onderdelen van de fabrikant. Met snelle en gemakkelijke toegang tot het breedste scala van duurzame en hoogwaardige onderdelen kunt u de productiviteit verhogen, de uptime maximaliseren en geld te besparen op de lange termijn.
Voor al onze producten hebben wij een uitgebreid pakket aan spare parts.

Naast de levering van onderdelen kunnen wij u van dienst zijn met;

  • Schoonmaken warmtewisselaars
  • Vervangen pakkingen
  • Crack test / Gappscan
  • Service contracten

Laagste Total Cost of Ownership

Met behulp van onze originele onderdelen zorgt voor de laagst mogelijke total cost of ownership gedurende de gehele levenscyclus van uw apparatuur. U bent verzekerd van de juiste onderdelen in de juiste verpakking met de juiste pasvorm en de juiste instructies.

Download

  Gappscan- on-site leak detection