Platenwarmtewisselaars

Als exclusief distributeur levert Redenko platenwarmtewisselaaars van APV. Deze fabrikant staat bekend om zijn hoge kwaliteit en jarenlange ervaring op het gebied van  warmtewisselaars. APV warmtewisselaars staan voor warmteoverdracht oplossingen voor koelen en verwarmen.

APV is onderdeel van SPXFLOW, een Deense fabrikant van o.a. platen warmtewisselaars. Al ruim 100 jaar levert APV warmtewisselaars van hoge kwaliteit aan klanten over de hele wereld.
De warmtewisselaars van APV worden toegepast in utiliteitsbouw en industrie, en bieden een effectieve en betrouwbare oplossing voor koelen en verwarmen.
De lijnen met de fabrikant zijn kort, waardoor Redenko snel kan schakelen om u van de beste oplossing te voorzien.

De nieuwe Europese fabriek van SPXFLOW welke in 2016 in gebruik is genomen is een miljoenen investering en is onderdeel van haar inzet en strategie om een uitstekende klantervaring te garanderen. De fabriek is uitgerust met geavanceerde productieapparatuur en hoog opgeleide medewerkers. De producten worden gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen met gestroomlijnde processen die er voor zorgen dat we u zeer concurrerend en met snelle levertijden kunnen aanbieden. De nieuwe fabriek biedt ook alle mogelijke reserveonderdelen en aftersales oplossingen. Grote voorraden worden beheerd door ons efficiënte magazijn team gericht op het bereiken van dagelijkse verzendingen met ongelooflijke snelle levering zodat uw planning kan worden gevolgd.

Alle warmtewisselaars die worden geproduceerd in de nieuwe fabriek bestaande uit 28.000m2 oppervlakte ondergaan diverse kwaliteitscontroles voorafgaand aan de verzending om ervoor te zorgen dat er volledig wordt voldaan aan de specificaties en kwaliteitsnormen.

Wij geven u graag advies welk type platenwarmtewisselaar voor uw toepassing geschikt is en verzorgen een scherpe offerte hiervoor.
Voor een offerte zijn naast een omschrijving van de toepassing onderstaande gegevens benodigd:

  • Vereiste volumestromen of vermogen
  • Temperatuurtrajecten
  • Omschrijving van de toe te passen vloeistoffen
  • Gewenste werkdruk
  • Maximaal toelaatbaar drukverlies

Maar hoe maakt u nu de juiste keuze tussen de verschillende soorten warmtewisselaars? De keuze is afhankelijk van diverse factoren, onder andere van toepassing, vermogen, temperatuurtraject en toelaatbaar drukverlies. Maar de belangrijkste vraag is wat voor u belangrijk is. Aanschafprijs? Total cost of ownership? Onderhoud? Levertijd?

Om voor u tot een juiste keuze te komen gaan wij graag met u in gesprek, en zorgen er op deze wijze voor dat u de warmtewisselaar krijgt welke aan uw eisen voldoet.

Download

  APV warmte-overdracht technologie