• Home
    • Nieuws
    • Speciaal voor u hebben wij onze fabrikanten uitgelicht!

Speciaal voor u hebben wij onze fabrikanten uitgelicht!

Redenko heeft in de afgelopen periode exclusieve distributie overeenkomsten weten te sluiten met een aantal bekende en vooraanstaande fabrikanten. Hierdoor kunnen wij onze klanten een ruim assortiment van betrouwbare en efficiënte oplossingen aanbieden.

APV is onderdeel van SPX Flow, een Deense fabrikant van o.a. platen warmtewisselaars. Al ruim 100 jaar levert APV warmtewisselaars van hoge kwaliteit aan klanten over de hele wereld. De warmtewisselaars van APV worden toegepast in utiliteitsbouw en industrie, en bieden een effectieve en betrouwbare oplossing voor koelen en verwarmen.
In de Benelux was APV op zoek naar een distributeur voor de utiliteitsmarkt. Door de uitgebreide kennis en ervaring in de utiliteitsmarkt en haar goede naam was Redenko de uitgelezen partner voor APV om de samenwerking mee aan te gaan. De lijnen met de fabrikant zijn kort, waardoor Redenko snel kan schakelen om u van de beste oplossing te voorzien.

De Belgische fabrikant Lorivan was actief op de Nederlandse markt, maar zag geen kans om invulling te geven aan de potentie die de Nederlandse markt biedt. Door de exclusieve samenwerking met Redenko krijgt Lorivan een betrouwbare partner die de markt in Nederland goed kent, die ambitieus is en heel graag de kansen op de Nederlandse markt wil verzilveren.
De roestvrijstalen buffervaten voor verwarming en koeling, en de voorraadvaten voor tapwater van Lorivan kunnen worden geleverd in een complete range van 300 tot 5.000 liter. De vaten worden gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en indien gewenst voorzien van een isolatiemantel. Alle vaten zijn uit voorraad of als special te leveren; de mogelijkheden hierin zijn zeer uitgebreid.

Searle is onderdeel van Kelvion, een Duitse fabrikant van o.a. droge koelers. De potentie van Redenko en het vertrouwen in Dinant Bauer als ondernemer heeft ervoor gezorgd dat Redenko de droge koelers van Searle op de Nederlandse markt mag leveren. Deze reeks van Searle droge koelers kunnen geleverd worden in een v- of tafelmodel, met een vermogen van 21 tot 1795 kW en voorzien van een enkele of dubbele rij ventilatoren. Hiermee heeft u een ruimere keuze dan ooit tevoren.

Kijkje in de keuken?
Onze klanten en relaties nemen wij graag mee voor een fabrieksbezoek bij één van onze fabrikanten, zodat u zelf kunt zien welke kwaliteit en welk assortiment Redenko te bieden heeft. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van een fabrieksbezoek.