• Home
    • Nieuws
    • Wilt u ook energie-efficiënte vrije koeling?

Vrije koeling door middel van droge koelers is inmiddels niet meer weg te denken in de tegenwoordige installaties. De verhoogde koelvraag van goed geïsoleerde gebouwen, datacenters  en industrie kan in tussenseizoenen prima opgelost worden door middel  van vrije koeling met onze droge koelers. Het niet hoeven inschakelen van de koelmachine geeft een flinke energiebesparing.
Redenko is de expert  op het gebied van droge koelers, daarnaast kunnen wij u ook van dienst zijn met de bijbehorende platenwarmtewisselaar waardoor wij deze componenten perfect op elkaar kunnen afstemmen. Onze droge koelers kunnen worden afgestemd op elk fabricaat koelmachine. Over de regeling hoeft u zich ook geen zorgen te maken, de uitgebreide mogelijkheden die wij u kunnen bieden zorgen zonder twijfel voor een perfect geregelde installatie.

Onze range van Eurovent gecertificeerde droge koelers van Searle bestaat uit zowel tafelmodellen als V-modellen in een zeer groot aantal lengte en module varianten zodat er altijd een geschikte balans gevonden kan worden tussen prestaties, grootte en efficiëntie voor alle toepassingen. Tevens zijn alle mogelijke denkbare opties op het gebied van geluidsniveau, motoren, corrosiebescherming en regeling mogelijk.
En wilt u nog meer profiteren van vrije koeling? Al onze droge koelers kunnen worden uitgevoerd met adiabatische systemen. Op deze wijze geniet u ook bij hogere buitentemperaturen van energiezuinige koeling. Uiteraard worden de adiabatische systemen compleet geleverd  en voorzien van een uitgebreide regeling.